L’Avet Llar d’infants

Qui som?

L’Avet Llar d’Infants és una Escola d’Educació Infantil, homologada pel Departament d’Ensenyament amb el codi 08060435, on s’imparteix el primer cicle d’Educació Infantil.  Neix amb la voluntat de ser l’espai on els infants es desenvolupin de forma global i harmònica. Ens proposem ajudar a créixer els vostres fills durant els seus tres primers anys de vida.

20181108_100144

Vàrem començar la nostra tasca amb Taüll Escola Bressol a Barcelona, ara fa més de quaranta anys.

Tot l’equip de l’Avet treballem en una mateixa direcció i estil educatiu. La nostra línia pedagògica es basa en:

Vetllar per cobrir les necessitats físiques, psicològiques i socials dels infants considerant el nen/a com el principal agent del seu desenvolupament i respectant-ne el seu ritme i les diferències individuals en un entorn d’afecte, llibertat i autonomia.

Potenciar l’autonomia de cada nen/a tenint en compte el que li és propi per l’edat.

Afavorir un espai on els nens/es es puguin sociabilitzar.

elipsico

Treballar de forma coherent amb les famílies rebent i aportant suport i recolzament.

Col·laborar en l’aprenentatge del català que és la llengua vehicular de l’escola i promoure el coneixement de la cultura popular catalana, per tal que des de ben petits puguin establir un arrelament al context sòcio-cultural del nostre entorn.

IMG_0510

Fonamentem el nostre treball en el Constructivisme, que parteix de la idea que l’infant aprèn de la pròpia experiència i construeix ell mateix el seu aprenentatge. Basem les nostres programacions en les tres àrees (Descoberta d’un mateix, Descoberta de l’entorn natural i social i Intercomunicació i llenguatges)  que proposa  el Currículum d’Educació Infantil del Departament d’Ensenyament, treballant des de l’experimentació, la manipulació i la creativitat.

qui som